Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Mirela Vaida are o carieră de succes în televiziune, dar atunci când se află acasă este o gospodină foarte iscusită.

Vedeta de la Antena Stars iubeşte să gătească şi de fiecare dată pregăteşte mânăruri delicoase. De ceva timp a început să împărtăşească cu fanii micile trucuri care o ajută în bucătărie.

Iata cum pregateste Mirela Vaida, Ciorba de perisoare ca la ea acasa:

Ingrediente:

– ardei kapia
– ardei gras
– ceapă
– morcov
– păstârnac, țelină
– verdeață
– borș
– carne de pui sau curcan și carne de vită
– ouă

Cum prepară Mirela Vaida ciorba de perișoare

Vedeta a învăţat reţeta încă din copilărie, de la mama sa. Mirela vaida a dezvăluit că zeama trebuia să fie acră, iar legumele să fie și ele extrem de diverse, pentru o savoare aparte.

„Compoziția de perișoare o fac cam ca la sarmale, doar că mai pun un ou ca să le lege și le fac mult mai mici. La perișoare, o să merg pe ideea de piept de pui sau piept de curcan cu amestec de carne de vită, ca să le fac puțin mai light, să fie mai ușoare. Pun foarte mult borș acru, cred că pun 1 litru la o oală și multă lume ar spune că e acră, dar noi așa ne-am obișnuit să mâncăm. Nouă ne place ciorba acră, pentru că așa se mănâncă mai ales în zona Moldovei. Nici perișoarele nu le fac mici, asemenea sarmalelor, le fac să simți că ai mâncat ceva, când iei o perișoară într-o lingură.

Pun foarte multe legume tăiate, precum ardei kapia, gogoșari, roșii cubulețe. În oală, pun și o ceapă întreagă pe care o las să fiarbă și o scot. Pun și tot ce înseamnă albitură și morcov date la răzătoare, foarte multă verdeață. Facem un borș bogat. Acoperim oala bine de tot, când este gata, și o lăsăm la odihnit până când o putem pune în frigider. Eu merg pe bucătăria românească, pe lucruri pe care le pot face la mine în casă”, a dezvăluit vedeta de la Antena Stars pentru spectacola.ro.