Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Aceasta este cea mai bună rețetă de biscuiți cu ciocolată! Fără ingrediente ciudate, fără perioadă de odihnă etc. Doar o rețetă simplă, directă, incredibil de delicioasă, cu un aluat pufoas, dar perfect copt, pentru biscuiți cu ciocolată care ies mereu perfecti în fiecare dată!

Am câteva trucuri care fac biscuiții aceștia să fie cei mai buni și moi biscuiți cu fulgi de ciocolată pe care i-ai gustat vreodată. Cu sute de recenzii pozitive de la cofetari din întreaga lume, sunt sigur că vei cădea și tu în dragoste cu această rețetă de biscuiți cu ciocolată. Este esențial să răcești aluatul iar amidonul îi conferă pufoșime și grosime în plus!

Ce face ca această rețetă de biscuiți cu ciocolată să fie cea mai bună? Adăugarea untului rumenit face cu adevărat diferența. Aceasta le conferă o crustă crocantă, miezul puțin gumat, dar cu un gust de biscuite clasic. Ah, și nu este nevoie de mixer, deci nu ai scuze să nu îi faci.

INGREDIENTE:

1 cană unt, moale

1 cană zahăr alb

1 cană zahăr brun

2 ouă

2 lingurițe extract de vanilie

3 căni de făină

1 linguriță bicarbonat de sodiu

2 lingurițe apă fierbinte

1/2 linguriță sare

2 căni de fulgi ciocolată neagră

1 cană de nuci mărunțite

CUM SĂ FACI CEI MAI BUNI BISCUȚI CU CIOCOLATĂ:

Preîncălzește cuptorul la 175 de grade C.

Amestecă untul, zahărul alb și zahărul brun până devin cremoase. Adaugă ouăle unul câte unul și apoi adaugă vanilia.

Dizolvă bicarbonatul de sodiu în apă fierbinte. Adaugă-l la amestec împreună cu sarea. Adaugă făina, fulgii de ciocolata și nucile. Pune cu lingura aluatul pe tăvi neunse.

Coace timp de aproximativ 10 minute în cuptorul preîncălzit, sau până când marginile sunt frumos rumenite.