Fuego și Irina Loghin au o relație specială și nu numai pe plan profesional, artistul considerând-o pe interpreta de muzică populară, „o mamă adoptivă”.

Pentru că au existat zvonuri cum că cei doi copii ai Irinei Loghin ar fi geloși pe prietenia dintre Paul Surugiu și mama lor, Irinuca şi Ciprian au ţinut să clarifice situaţia.

„Nu avem cum să fim geloşi pentru că genetic noi sunt copiii ei şi avem un avantaj. Paul este în fiecare Crăciun la noi. El este la masa familiei”, au declarat cei doi, potrivit Antena Stars.

„Paul este special pentru mine, a fost şi va fi, din toate punctele de vedere. Vreau să spun că nu îmi lipseşte niciun spectacol de-al lui Paul.

Dacă nu merg la un spectacol de-al lui de Crăciun, înseamnă că n-a trecut Crăciunul, n-au trecut sărbătorile… De multe ori, nu ştie că sunt în sală”, a precizat Irina Loghin.

„Atât eu, cât şi fratele meu ne-am ales meserii care nu au legătură cu folclorul pentru că nu moştenim talentul mamei noastre.

Aşa că, am încercat amândoi să ne facem un drum propriu şi să ne descurcăm aşa cum am putut, fără să avem o legătură cu cariera mamei noastre.

Probabil că dacă am fi moştenit vreunul talentul ei, i-am fi călcat pe urme cu mare drag!’, a povestit Irinuca Loghin la Acces Direct, în urmă cu ceva timp.

Pentru Fuego, Irina Loghin este „un exemplu de viaţă, este un om pe care îl iubesc foarte mult, este ca a doua mea mamă.

Deşi se spune că sunt copilul cu mai multe mame, să ştiţi că eu am numai 2 mame. Pe mama mea adevărată, care de fiecare dată mă aşteptă acasă şi pe doamna Loghin”, a completat Fuego pentru sursa citată.

„Eu sunt copilul cu mai multe mame”

Nu de puține ori, Fuego s-a afișat de mai multe ori alături de mama lui adevărată, iar imaginile au ajuns și pe rețelele sociale. Asemănarea dintre Paul și Eugenia este una evidentă. La un moment dat, celebrul artist a spus cum a reacționat mama lui atunci când multă lume l-a perceput ca fiind fiul Irina Loghin.

„După ce am lansat proiectul Mama si fiul, multă lume m-a perceput ca fiind băiatul doamnei Irina Loghin. M-a onorat comparaţia.

După cum am mai spus, eu sunt copilul cu mai multe mame. Dar una singură este cea care m-a format, care mi-a oferit totul şi care mi-e în continuare sprijin în momentele grele.

Mama mea este fericită să ştie că sunt iubit părinteşte de atât de multe persoane, iar alăturarea părintească lângă Irina Loghin a făcut-o fericită”, declara Fuego în urmă cu mai mulți ani.

ri cum că cei doi copii ai Irinei Loghin ar fi geloși pe prietenia dintre Paul Surugiu și mama lor, Irinuca şi Ciprian au ţinut să clarifice situaţia.

„Nu avem cum să fim geloşi pentru că genetic noi sunt copiii ei şi avem un avantaj. Paul este în fiecare Crăciun la noi. El este la masa familiei”, au declarat cei doi, potrivit Antena Stars.

„Paul este special pentru mine, a fost şi va fi, din toate punctele de vedere. Vreau să spun că nu îmi lipseşte niciun spectacol de-al lui Paul. Dacă nu merg la un spectacol de-al lui de Crăciun, înseamnă că n-a trecut Crăciunul, n-au trecut sărbătorile… De multe ori, nu ştie că sunt în sală”, a precizat Irina Loghin.

Pentru Fuego, Irina Loghin este „un exemplu de viaţă, este un om pe care îl iubesc foarte mult, este ca a doua mea mamă.

Deşi se spune că sunt copilul cu mai multe mame, să ştiţi că eu am numai 2 mame. Pe mama mea adevărată, care de fiecare dată mă aşteptă acasă şi pe doamna Loghin”, a completat Fuego pentru sursa cita