Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.


Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Nota: Dimensiune tava: 25×35

Lista ingrediente::

-900 grame de fructe (cantitate aproximativa)
-6 oua
-300 grame zahar
-300 mililitri lapte sau apa minerala(cu apa minerala iese mai pufos)
-1/2 kilogram de faina
-1/2 de plic praf de copt
-2 plicuti de zahar vanilat
-10 linguri de ulei
-40 grame zahar pudra pentru presarat deasupra (optional)

Cum se prepară:

Pentru inceput pornim cuptorul si il lasam sa se incalzeasca.

Intr-un bol, separam albusurile de galbenusuri, iar albusurile se bat pana obtinem o spuma tare.

Adaugam zaharul, batem din nou pana si intareste dupa care adaugam ingredientele in ordinea urmatoare: galbenusurile, bati pana se omogenizeaza, uleiul, continui batutul, apa minerala sau laptele, zaharul vanilat, faina in care ai pus si praful de copt.


Tapetam tava cu hartie de copt si turnam aluatul.

Peste aluatul pus in tava, adaugam fructele spalate si taiate cel putin in doua (optional) pana il acoperam.

Bagam tava in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 45 de minute.

Cand este gata, o scoatem din cuptor si optional presaram zahar pudra dupa care o portionam si o putem servi.

Pofta buna sa aveti!