Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Gabriela Lucuțar, cea care s-a ocupat de ceremoniile Mioarei Roman, a povestit ce „miracol” s-a întâmplat chiar cu o zi înainte de înmormântarea fostei soții a lui Petre Roman.

Mioara Roman s-a stins din viață vineri, 23 februarie 2024, iar, luni, familia și apropiații au condus-o pe ultimul drum. Fiicele și prietenii își iau cu greu „rămas-bun” de la fosta soție a lui Petre Roman.

Slujba a avut loc, luni, la ora 14:00, la Biserica Sfântul Gheorghe din București, acolo unde a fost depus trupul neînsuflețit al Mioarei Roman.

Apoi, Mioara Roman a fost înmormântată în Cimitirul Reînvierea din Sectorul 2.

Mioara Roman, înmormântată în Cimitirul Reînvierea
Nu multă lumea știe faptul că pe lângă Cimitirul Bellu, unde este un adevărat panteon al artiștilor, și „Reînvierea” este locul unde au fost înhumați doi monștri sacri ai cinematografiei.

Este vorba de Ștefan Bănică, înmormântat aici în 1995, și de Mircea Albulescu, decedat în 2016.

Pe lângă cei doi mari actori, în Cimitirul Reînvierea mai sunt înhumate și îndrăgitele actrițe Irina Petrescu și Carmen Stănescu.

Gabriela Lucuțar a povestit că toată organizarea ceremoniilor dedicate Mioarei Roman au decurs „absolut perfect”.

„M-a ajutat și doamna Mioara. Ea întotdeauna mă ajută și îmi dă inspirație. Acum două luni, eu și Oana, atunci când de urgență a fost internată mama ei la spital, am pus la punct toate detaliile, crezând atunci că se va întâmpla la momentul acela. Dumnezeu nu a vrut să o ia atunci pentru că nu-și încheiase misiunea. Ea a mai avut o misiune de îndeplinit. La momentul la care am organizat, era totul pus la punct, dar între timp am reorganizat, am pus la punct alte detalii”, a povestit organizatoarea înmormântării.

„La momentul la care am ornat coliva și m-am hotărât eu să fac colivă cu foiță de aur, Oana m-a sunat (…) și a început să plângă pentru că povesteam niște lucruri și îmi povestea ce va face la momentul la care-și va lua la revedere de la mama ei.

Eu aș fi vrut ca ornarea colivei să fie într-un alt mod, dar atunci când Oana plângea, foițele de aur se așezau precum niște lacrimi, fără ca eu să le așez în niciun fel”, a relatat Gabriela Lucuțar, supranumită și „Regina Întunericului”.