Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Este o zi tristă pentru lumea muzicii populare românești. Solista îndrăgită a muzicii ne-a părăsit la vârsta de 50 de ani, lăsând în urmă un gol imens în inimile celor care o iubeau. Vestea tragică a fost anunțată de prietenii și apropiații ei pe rețelele de socializare, unde au plâns pierderea sa. Nimeni nu se aștepta la această tragedie.

Victorița Cica a fost o solistă talentată și îndrăgită în lumea muzicii populare. Ea facea parte din Ansamblul „Doina Oltului” și a adus bucurie în inimile ascultătorilor săi prin melodiile sale. Prietenii și colegii de breaslă au transmis mesaje pline de durere și emoție după moartea artistei.

Un om minunat care va rămâne în amintirea noastră

Printre mesajele de condoleanțe și tristețe, un prieten apropiat de-al Victoriței a scris: „Drum lin către îngeri, iubita mea Victorița Cica. Nu pot să cred că nu te mai am, că nu te mai pot auzi. Astăzi trebuia să vorbim și să ne revedem, dar tu ne-ai părăsit brusc.

Melodia pe care mi-ai trimis-o în urmă cu câteva zile va rămâne mereu în inima mea. De ce oamenii buni pleacă atât de devreme? Dădica mea dragă, am avut atât de multe momente frumoase împreună, am trăit atâtea bucurii.

Tu ai fost și vei rămâne mereu o voce emblematică a folclorului nostru. Ai fost o artistă dedicată, care și-a dus rolul până la capăt. Îmi vei lipsi enorm. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în pace și liniște!”

O voce distinsă și un profesor dedicat

Cu toate că era o interpreta cunoscută în Oltenia, Victorița Cica era și profesoară la Școala Populară de Arte și Meserii din Slatina. Ea a fost mereu aproape de copiii pe care i-a învățat și i-a îndrumat în domeniul muzicii populare.

Acești copii și-au arătat recunoștința și durerea pentru pierderea profesoarei lor: „Suntem profund triști. Doamna Victorita Cica, a doua noastră mamă, ne-a părăsit și a lăsat un gol imens în sufletele noastre. Am crescut alături de dumneaei și ne-a ghidat pe drumul muzicii în cel mai minunat mod.

Ea a avut întotdeauna încredere în noi și ne-a susținut cu dragoste și pasiune. Suntem recunoscători că a făcut parte din viața noastră și ne-a inspirat să fim mai buni. Dumnezeu să o odihnească în pace!”

Cu regret și tristețe, o întreagă comunitate muzicală și-a luat adio de la Victorița Cica. Vocea ei inconfundabilă și prezența sa caldă vor rămâne mereu în amintirile noastre. Dumnezeu să o odihnească în pace!