Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Sucul pe care îl bea Irina Loghin în fiecare dimineață pare unul banal, însă cântăreața spune că se simte excelent  când îl consumă.
„Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină.

O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, a povestit Irina Loghin.

Irina Loghin: „Dau cătina prin blender, o strecor și beau un pahar”
Irina Loghin militează pentru un stil de viață sănătos și spune că această licoare a fost un adevărat ajutor și în perioada în care a fost infectată cu coronavirus, având în vedere că a fost asimptomatică.

„Am avut gustul și mirosul, și niciun fel de durere. Nu m-am speriat. M-am speriat mai rău, că pe atunci te sunau cei de la DSP, trimiteau salvarea.
Eram asimptomatică și m-am dus la Matei Balș să repet testul și a ieșit tot pozitiv. M-am internat, mi-am făcut toate analizele.
Doctorița mi-a spus, a doua sau a treia zi: Doamna Loghin, mi-e și rușine să vă spun să părăsiți patul, v-au ieșit analizele perfecte, și am plecat acasă”, a mai spus cântăreaţa.
Cătina este un remediu natural pentru o multitudine de afecţiuni ale organismului, atât interne, cât şi externe.

Sucul de catina, beneficii pentru sanatate

Catina este considerata una dintre cele mai valoroase plante medicinale. Frunzele, florile, semintele si fructele sale sunt laudate pentru proprietatile lor, fiind folosite de sute de ani pentru realizarea a tot felul de preparate, de la gemuri si sucuri pana la remedii naturiste sau produse cosmetice.

Continutul de vitamine, minerale si substante active o fac o alegere perfecta pentru cei care vor sa introduca in dieta lor plante cu importante beneficii pentru sanatate. Consumul de ceai de catina este una dintre metodele prin care poti beneficia de proprietatile acestei plante. In acest articol vei afla care sunt acestea si cum ar putea ele influenta sanatatea ta

Printre beneficiile asociate cu fructele de catina se numara:
Efecte antiinflamatorii;

Actiune antimicrobiana;

Ameliorarea durerii;

Promovarea regenerarii tesuturilor

Intarirea sistemului imunitar.

Catina a mai fost folosita si in diverse preparate medicale pentru cancer, afectiuni cardiace, ulcer, afectiuni hepatice, arsuri si tulburari cerebrale.