Daniela Gyorfi este așteptată să cânte la un local din Londra în noaptea de Revelion 2024, adunându-i pe românii din diaspora pentru a crea o atmosferă antrenantă.

Într-un interviu exclusiv pentru Playtech Știri, solista ne dezvăluie care sunt superstițiile pe care le respectă în fiecare an. Aceasta își amintește perioada grea din copilărie, când își cânta strict pentru mâncare, datorită situației financiare dificile.

Daniela Gyorfi și începuturile sale umile

Solista Daniela Gyorfi, în vârstă de 55 de ani, a avut o copilărie dificilă după divorțul părinților și după ce mama ei a devenit paralizată într-un accident casnic. Încă din adolescență, Daniela a trebuit să aibă grijă de casă și să susțină financiar familia.

În acea perioadă dificilă, artista își amintește că „până la vârsta de 18 ani, am avut pensie alimentară de la tata. Apoi, mama a mai stat în spitale, internată.

Nu m-am împrumutat de bani, mai degrabă de morcovi, ceapă și de cartofi de pe la vecini. Mai primeam și mâncare de pomană. Am apreciat oamenii care s-au gândit la noi și ne-au ajutat.”

Superstițiile Danielei Gyorfi pentru noaptea de Revelion

În interviul acordat, Daniela Gyorfi ne dezvăluie superstițiile pe care le respectă în fiecare an în seara de Revelion, pentru a avea un an prosper, atât din punct de vedere financiar, cât și artistic:

„Normal că și eu am superstiții. An de an, trebuie să cânt pe scenă și să am un concert. Trebuie să am bani în sutien sau în buzunar, în funcție de felul în care sunt îmbrăcată.

Port întotdeauna ceva nou, o bluză sau un dres. La miezul nopții, când se toarnă șampania în pahare, mă pup cu George, care este și impresarul meu și mă însoțește la recitaluri.

Este important să am bani la mine, să încep anul cu gânduri bune și să mă bucur de ceea ce am realizat. Nu uit niciodată să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce am.”

„Îmi achit toate datoriile, să nu am restanțe”

Daniela Gyorfi are și o altă superstiție pe care o respectă înainte de sfârșitul anului: trebuie să fie la zi cu toate plățile pentru a-i merge bine tot anul.

„Și, da, mai e ceva important: îmi achit toate datoriile, ca să nu mă prindă noul an cu restanțe, să plătesc tot, să fiu la zi cu toate plățile, ca să nu încep anul prost, căci, apoi, așa îmi merge până la sfârșit.”

Când este acasă în prima zi a noului an, Daniela evită să arunce resturile și gunoiul. Aceasta este o tradiție pe care a moștenit-o de la bătrâni și pe care o respectă cu atenție.

În încheiere, Daniela Gyorfi îi dorește tuturor un an mai bun, cu liniște și multă sănătate!