Teo Trandafir, cunoscută prezentatoare TV de la Kanal D, are o relație deosebit de apropiată cu fiica ei, Maia. Cu toate acestea, Teo știe că va veni și momentul în care Maia, în apropierea majoratului, va dori să-și croiască propriul drum în viață.

Fiica lui Teo Trandafir își anunță mama că vrea să studieze în străinătate

Teo Trandafir și Maia au o legătură puternică, dar prezentatoarea TV este conștientă că Maia vrea să-și urmeze visul de a studia într-o țară străină. Pentru prima dată în viață, cele două nu vor mai trăi împreună.

"Nu am nici cea mai mică idee cum va fi după ce va împlini 18 ani, am stat și m-am gândit la asta. Probabil că ea va pleca și această despărțire geografică va afecta, într-o oarecare măsură, intimitatea relației noastre, dar nu avem ce să facem. Nu pot să o țin în casă, pentru că eu doresc să-și urmeze visul. Nu mi se pare corect. Vom vedea cum va fi", a declarat Teo Trandafir pentru EGO.ro.

Toți plecăm de acasă

Teo Trandafir afirmă că îi va permite fiicei sale să-și urmeze visurile, chiar dacă o va simți lipsa enorm când va pleca de acasă. Prezentatoarea TV susține că ar fi un gest egoist să o țină pe Maia acasă, doar pentru a o avea mereu aproape.

"Nu sunt eu prima, nici ultima și nu pot schimba ceva. Mi se pare egoist să mă gândesc la o alternativă în care îi spun să nu plece, doar pentru a evita suferința mea. Ar fi inuman. Ea are visul ei și este firesc să și-l împlinească, la fel cum am făcut și noi toți. La urma urmei, și eu am plecat de acasă", a mai adăugat Teo Trandafir.

Fiecare urmează propriul program

Teo Trandafir își amintește că, în trecut, ea și Maia aveau un program comun, dar odată cu trecerea anilor, Maia a început să-și petreacă tot mai mult timpul cu prietenii ei. Este un lucru normal în lumea adolescenței.

"Mi se pare absurd să impun unui adolescent de 18 ani niște ritualuri de care eu să mă țin. Totul depinde de programul și prietenii ei, cu cine vrea să iasă și cât timp vrea să petreacă. Dacă prietenii ei merg la munte, nu pot să-i spun să rămână cu mine pentru a respecta un ritual. Au fost vremuri în care aveam multe activități comune, dar trecute sunt", a mai adăugat zâmbind Teo Trandafir pentru sursa citată.