Pentru aluat:

2.5-3 pahare faina alba
1 pahar mai mare de smantana
1 pahar zahar alb
200 gr unt mai moale
2 oua
2 lingurite cacao pudra
1 plic praf de copt
Pentru crema:

aproape 3 pahare smantana mai grasa
2.5 pahare zahar
Mod de preparare:

Blat:
Amesteca ouale cu smantana, praful de copt, zaharul si untul. Omogenizeaza foarte bine. Imparte compozitia in doua. In prima jumatate puna 1-1.5 pahare de faina, iar in a doua restul de faina si cele 2 lingurite de cacao. Amesteca bine. Imparte fiecare compozitie in doua. Trece cu sucitorul peste cele 4 turte, apoi coace-le 5-8 minute, in cuptorul incins la 170 de grade Celsius.

Crema:
Bate cu telul zaharul si smantana. Decupeaza cercuri din foile de aluat (foloseste o farfurie sau un capac). Unge fiecare blat cu crema obtinuta. Alterneaza-le. Pentru decor foloseste ciocolata alba, topita la bain-marie.

Sursa: bzi.ro