Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Adrian Mutu trece prin momente grele, după ce mama lui, Rodica, a murit cu doar câteva zile înainte de Crăciun, la vârsta de 71 de ani.

Din câte se pare, Rodica Mutu a fost destul de bolnavă în ultimii ani, iar în ultima perioadă starea ei de sănătate s-a agravat, astfel că mama lui Adrian Mutu a murit.

Anunțul trist a fost făcut pe rețelele de socializare de către Laura, sora fostului fotbalist.

Cine a anunțat că mama lui Adrian Mutu a murit

„Drum lin către îngeri, MAMA! Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit! Iubirea ta o voi purta în mine până la sfârșitul zilelor. TE VOI IUBI MEREU, MAMA”, a scris sora lui Adrian Mutu pe Facebook.

Vestea a picat ca un adevărat trăsnet pentru Adrian Mutu, care oricum nu traversa o perioadă bună, astfel că sfârșitul de an este de-a dreptul tragic pentru el.

Cu doar câteva ore înainte să afle că mama lui a murit, fostul fotbalist afla din presă că este posibil ca la sfârșitul lunii decembrie sau la începutul lunii ianuarie să fie demis de la Nefchi Baku, din cauza rezultatelor slabe pe care le are echipa lui din Azerbaijan.