Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

In luna martie 2022, Traian Băsescu a ajuns la spital, la Bruxelles, din cauza unor probleme de sănătate. După câteva zile, a fost externat. În septembrie 2007, el a fost operat la nivelul glandei tiroide.

Intervenția a fost una de rutină și a fost efectuată de o echipă de medici români. În mai 2006, fostul președinte a suferit o intervenție chirurgicală de hernie de disc, fiind transferat la Viena pentru aceasta.

Acum, fostul președinte al României, Traian Băsescu, a fost internat din nou vineri seară la secția Boli Infecțioase a Spitalului Militar din București. Medicii au diagnosticat-o cu gripă de tip A și viroză pulmonară. Deși se simte mai bine, Traian Băsescu are plămânii afectați și are nevoie de mască de oxigen.

Traian Băsescu, internat. Fostul președinte are nevoie de mască de oxigen: ”Ne-a luat și pe noi prin surprindere această evoluție"

Potrivit apropiaților, fostul președinte suferă și de ateroscleroză și hipertensiune. Aceasta nu este prima dată când Traian Băsescu se confruntă cu probleme de sănătate. În trecut, a suferit intervenții chirurgicale și a avut complicații medicale.

Prietenul apropiat al lui Traian Băsescu, europarlamentarul PMP Eugen Tomac, a declarat: „Ne-a luat și pe noi prin surprindere această evoluție și l-am contactat, i-am transmis că suntem cu gândurile alături de domnia sa. Îi urăm multă sănătate”.

Traian Băsescu a avut o carieră importantă în viața politică a României, ocupând funcția de președinte al țării între anii 2004 și 2014. După încheierea mandatului, a devenit europarlamentar.

Traian Băsescu, internat. Fostul președinte are nevoie de mască de oxigen: ”Ne-a luat și pe noi prin surprindere această evoluție”

Reprezentanții formațiunii PMP au transmis că sunt alături de fostul președinte în aceste momente dificile și îi doresc multă sănătate. Este important ca o personalitate politică importantă precum Traian Băsescu să primească cele mai bune îngrijiri medicale și să se recupereze cât mai repede.