Traian Băsescu a răspuns cu un gest plin de respect, după ce a aflat de trecerea în neființă a Mioarei Roman, fosta soție a fostului premier Petre Roman. Gestul său a fost evident pentru toți cei prezenți la priveghiul care a avut loc duminică seară, pe 25 februarie 2024.

Luni, 26 februarie 2024, este ziua în care Mioara Roman va fi înmormântată. Inmormântarea Mioarei Roman, fosta parteneră de viață a fostului premier Petre Roman, va avea loc luni, 26 februarie 2024. Ceremonia va avea loc la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, de pe strada Cavafii Vechi, nr. 6, din București, începând cu ora 14:00.

Organizarea evenimentului funerar este una deosebită și de înalt nivel. Sicriul femeii, reporter de profesie, va fi transportat cu o limuzină de lux la Cimitirul Reînvierii, de pe strada cu același nume, nr. 4, conform informațiilor disponibile. Slujba de înmormântare va fi oficiată de patru preoți.

Pentru toate detaliile: Vezi unde va fi înmormântată Mioara Roman: „Pentru toți cei ce doresc să-și ia rămas bun de la mama”

Un priveghi emoționant în memoria Mioarei Roman

Mormântul Mioarei Roman va fi înconjurat de flori albe, multe dintre ele primite de la cei ce și-au dorit să-și ia rămas bun de la prima soție a fostului premier Petre Roman. O parte dintre ele au fost solicitate de Oana Roman, conform informațiilor apărute în spațiul public.

Numeroase figuri importante din scena politică a României, dar și de aiurea, au exprimat tristețea privind trecerea în neființă a Miorei Roman. Sicriul acesteia a fost acoperit de multe buchete de flori, iar lângă el, un masiv aranjament floral alb a atras atenția, împreună cu un mesaj scurt și emoționant.

Pentru mai multe detalii: Gestul făcut de Petre Roman la căpătâiul fostei soții. Puțini au observat detaliul

Un mesaj special de la Traian Băsescu inscripționat pe coroana de flori

Traian Băsescu a adus un omagiu impresionant pentru Mioara Roman, la priveghiul acesteia. Deși nu a putut ajunge la priveghi, fostul președinte a ținut să-și exprime regretul față de trecerea în neființă a fostei jurnaliste. Acesta a trimis o coroană de flori albe, însoțită de un mesaj. Aranjamentul a fost așezat chiar la căpătâiul Mioarei Roman

Florile imense prin frumusețea și delicatetea lor au fost oferite de Traian Băsescu în memoria fostei sale colege de partid și guvern, Mioara Roman și prin urmare, prima soție a lui Petre Roman. Gestul său a trecut neobservat pentru mulți dintre cei prezenți, dar fostul președinte al României nu a dorit să treacă cu vederea acest moment.

Traian Băsescu a avut o relație caldă cu Petre Roman și fosta sa soție, care acum a plecat dintre noi. Fostul nostru președinte s-a asigurat că a transmis un mesaj pe coroana rotundă de zambile albe, scurt, dar convingător, atrăgând astfel atenția tuturor celor prezenți în ziua anterioară la priveghi.

„Cu respect, Traian Băsescu”, a fost mesajul înscris pe panglica coroanei rotunde de flori albe și delicate, pe care fostul președinte al României a comandat-o în memoria primei partenere de viață a fostului premier Petre Roman.