Mulți oameni se confruntă cu prezența bacteriilor în stomac, ceea ce poate fi o problemă deosebit de dificilă și de lungă durată de tratat. În aceste situații, recomandăm folosirea unui medicament natural și sigur pentru combaterea bacteriilor din stomac, care combină uleiul de măsline și smochinele pentru a obține cele mai bune rezultate.

Helicobacter Pylori este o bacterie în formă spiralată, care poate coloniza mucoasa stomacului și a duodenului. Incidența infectării cu această bacterie este cea mai mare în primii ani de viață, iar riscul de a o dobândi în timpul vieții adulte scade exponential.

După o evoluție cronică de mai mulți ani, Helicobacter Pylori poate cauza ulcerări ale mucoasei gastrice sau duodenale. Potrivit datelor Organizației Mondiale a Sănătății, aproximativ jumătate din populația globului este afectată de Helicobacter Pylori, aceasta fiind principalul factor incriminat în apariția unor afecțiuni gastro-duodenale precum gastrita, ulcerul peptic, adenocarcinomul gastric și limfomul gastric-MALT.

Un stil de viață sănătos poate ajuta la protejarea organismului de infectarea cu Helicobacter Pylori. Cercetătorii au descoperit încă din anul 1982 că aceasta este una dintre cauzele apariției ulcerului, dar și fumatul, alimentele condimentate, stresul cotidian, medicamentele antiinflamatoare și consumul de alcool pot agrava această problemă.

După ce Helicobacter Pylori pătrunde în organism, atacă mucoasa stomacului, care are rolul de protecție împotriva acidului pe care stomacul îl produce în timpul digestiei.

După ce bacteria a afectat stratul de mucus protector al mucoasei, acidul trece prin aceasta, provocând apariția ulcerului. Din acest motiv, pot apărea hemoragii digestive, dureri și tractul digestiv nu își mai îndeplinește funcțiile în mod corespunzător.

Infecția cu Helicobacter Pylori se poate transmite prin intermediul apei, hranei contaminate, obiectelor sau salivei. Germenii pot trăi în organism mulți ani înainte ca simptomele să apară, dar nu toate persoanele infectate vor suferi de ulcer.

Studiile recente indică faptul că eliminarea bacteriei din organism reduce riscul de ulcer și cancer gastric. Mai jos găsești o rețetă pentru eliminarea Helicobacter Pylori:

Iată cum poți pregăti și utiliza acest remediu natural împotriva bacteriilor din stomac:

Ingrediente:

  • 5 smochine uscate
  • 100 ml ulei de măsline

Mod de preparare:

  1. Taie fiecare smochină în 4 bucăți și pune-le într-un borcan.
  2. Toarnă uleiul de măsline peste smochine, astfel încât acestea să fie acoperite complet.
  3. Lasă-le să stea timp de 7 zile într-un loc răcoros și întunecat, amestecând din când în când.

Tratament:

  1. Consumă o linguriță din acest amestec în fiecare dimineață, pe stomacul gol, după ce te-ai spălat pe dinți.
  2. Lasă amestecul să acționeze în stomac timp de 10 minute, apoi bea 200 ml de apă călduță.
  3. După ce ai băut apa, poți servi micul dejun.
  4. Repetă această procedură timp de 30 de zile pentru a obține cele mai bune rezultate.

Acest articol are scop informativ. Daca aveti si alte probleme de sanatate, nu ezitati sa contactati un medic specialist!