Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Uneori, atunci când oamenii dau peste lucruri ciudate în viața lor, se întorc la internet în căutarea de răspunsuri. Și când nu găsești nimic pe internet, te adresezi comunităților online pentru răspunsuri.

Continuă să citești pentru a vedea cu ce s-a confruntat această persoană în grădina lui, lucru care a lasat-o perplex…

Când o femeie s-a trezit și a descoperit ceva în grădina ei care a lăsat-o confuză, s-a întors la internet în căutare de răspunsuri. Obiectul în cauză arăta foarte „extraterestru”.

Avea o craniu în formă de elipsă și un trup îngust. Lucrul avea și membre lungi, asemănătoare cu stuf, care ieșeau în locurile în care de obicei se află brațele și picioarele.

Persoana care a dat peste obiect inițial a crezut că ar putea fi o ciupercă, dar curând a respins această idee. Așadar, s-a întors la prietenii săi pentru sugestii.

Și se pare că atunci când prietenii lor au fost și ei confuzi, s-au adresat comunității online de pe Reddit pentru a obține un răspuns la ceea ce putea fi acest obiect.

La început, aceștia au postat într-o comunitate de specialiști și entuziaști în ciuperci, unde nimeni nu a reușit să dea de capăt a ceea ce era. Au fost îndrumați să încerce în comunitatea „Corpurile Extraterestre” de pe Reddit.

Din păcate pentru ei, oamenii din acea comunitate nu aveau nicio idee clară, dar câteva persoane și-au împărtășit teoriile lor.

O persoană le-a oferit imediat un sfat de precauție, utilizatorul a scris: „pune mănuși, nu atinge direct. Acolo poate fi greșeala clasică din X-Files.”

O altă persoană cu numele de utilizator X a remarcat și o altă caracteristică curioasă a fizicului „extraterestrului”: „Are sâni mici”, au scris ei.

Utilizatorul Y a dorit să sublinieze că pentru ei „Arată ca un fetus extraterestru.”

În timp ce unii oameni credeau că imaginea poate fi realizată cu ajutorul inteligenței artificiale, alții au remarcat că existau detalii care ar face greu să fie o imagine artificială. Autorul, a clarificat, de asemenea, că nu este o imagine realizată cu ajutorul inteligentei artificiale.

Apoi, aparent, cineva a crezut că ar putea fi o reprezentație, deoarece există un magazin de rechizite lângă Calgard, UK, care vinde rechizite similare cu acesta. Mulți oameni au început să creadă că este o reprezentație după aceasta. Cu toate acestea, alții nu au fost convinși.

Nimeni nu a putut să înțeleagă ce era acel obiect. Poate rămâne un mister!

Ce crezi că ar putea fi? Lasă-ne un comentariu cu părerea ta. Împărtășește acest lucru cu ceilalți pentru a le afla și teoriile lor.