Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Florin Piersic, internat de urgență în spital! Actorului i s-ar fi făcut rău pe scenă

Actorul Florin Piersic trece prin niște momente delicate! Acesta a fost internat de urgență și operat la un spital cunoscut din Cluj Napoca, informează Foaia Transilvania. Mai precis, ar fi vorba despre Spitalul Militar.

Ce probleme de sănătate ar avea actorul?

În cursul zilei de luni, 29 aprilie 2024, Florin Piersic a susținut un spectacol la Cluj. La finalul actului artistic, marelui actor i s-a făcut rău.

A fost dus de urgență la spital, acolo unde medicii au decis să îl bage în sala de operații. A fost supus unei intervenții într-un spital de elită din Cluj-Napoca.

Potrivit informațiilor, starea de sănătate a actorului în vârstă de 88 de ani s-ar fi înrăutățit brusc, după ultimul spectacol.

Actorul se află internat într-o rezervă a secției de Ortopedie din cadrul Spitalului Militar din Cluj-Napoca.

A fost supus unei operații la genunchi. Florin Piersic fusese diagnosticat cu o infecție, potrivit foaiatransilvana.ro.

Când a urcat Florin Piersic ultima oară pe scenă?

Maestrul Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani a avut ultimul spectacol în data de 6 aprilie 2023, atunci când jucat piesa ”Străini în noapte” pe scena Teatrului Radu Stanca, din Sibiu, iar pe 1 aprilie a fost în Timișoara.

În urmă cu doar 4 zile, actorul părea să fie trist pe rețelele de socializare, acolo unde a postat un mesaj pentru prietena lui, Ioana Bogdan care a trecut în neființă.

”Mânca televiziune pe pâine. Respira televiziune. Profesionistă până în măduva oaselor. Ea era prietena mea, Ioana Bogdan, prietena mea care mă admira, mă aplauda, dar mă și certa uneori…dar mă certa cu drag. N-am vrut să scriu nimic acum o lună jumate când am pierdut-o, eu și atâția alți oameni dragi ei, pentru ca am vrut să îi sărbătoresc astăzi viața și minunatele realizări(…) Ioana, draga mea, eu te aplaud pe tine astăzi, pentru tot ce ai creat în prea plina ta de viață”, a fost mesajul postat de actor pe pagina personală.