Astăzi vom discuta despre un eveniment important din lumea showbizului românesc. Prezentatorul de la Antena 1, Răzvan Simion, și iubita sa Daliana Raducan s-au căsătorit în secret pe data de 8 iunie 2024.

Despre aceste planuri, cei doi nu au dezvăluit nimic până acum, astfel că nunta lor a fost o surpriză pentru toți fanii.
Cum a arătat mireasa?

După logodna lor din 2023 și anunțul că vor începe pregătirile pentru nuntă, Răzvan Simion și Daliana Raducan și-au spus „Da!” pe 8 iunie 2024. Petrecerea de nuntă a avut loc începând cu ora 19:00.

Chiar dacă și-au dorit un eveniment restrâns, cei doi au împărtășit câteva imagini de la cea mai specială zi a vieții lor pe rețelele de socializare. Pentru Răzvan Simion, aceasta nu a fost prima căsătorie, dar pentru Daliana Raducan a fost o premieră.


Pe pagina lor de Instagram, Răzvan și Daliana au postat câteva fotografii în ținute elegante. Daliana a purtat o rochie de prințesă decorată cu aplicatii și semi-transparentă. Ca accesorii, a ales bijuterii de la un brand renumit, iar părul i-a fost prins într-un coc elegant. Mirele a optat pentru un costum negru extrem de elegant.

Daliana a ținut să împărtășească și un mesaj emoționant pe Instagram: „A durat mult până când mi-am găsit jumătatea. Am așteptat unul pe celălalt și ne-am pregătit unul pentru celălalt.

Am trăit experiențe separate ani de zile pentru a ne aduce împreună. Nu ne-am întrebat, nu am răspuns, căci ‘Da’ s-a născut din noi în clipa în care privirile ni s-au întâlnit și sufletele s-au îmbrățișat. Astăzi am spus ‘Da’ și am oficializat decretul iubirii și camaraderiei noastre în prezența familiilor noastre dragi.

Vă invităm să ne bucurați împreună de cele mai frumoase momente de la nunta noastră pe paginile noastre de socializare. Ne gândim la voi și pregătim cele mai speciale momente”, a scris Daliana.

Daliana Raducan a decis să-și creeze rochia de mireasă de la zero, apelând la designer-ul român Nicoleta Negura. Ea a vrut ca rochia să fie perfectă pentru ziua cea mare. Răzvan Simion a ales un costum de la firma Consiglieri.


„Din ce în ce mai aproape de ziua cea mare și simt o emoție copleșitoare. Credeți că este ușor pentru o arhitectă să decidă fiecare detaliu al rochiei de mireasă? Nina a creat rochia special pentru mine. Fiecare scurtătură și fiecare detaliu au fost gândite pentru a reflecta personalitatea mea, iar tot procesul creativ a fost o plăcere și o experiență memorabilă pentru mine”, a spus Daliana pe rețelele de socializare.

Răzvan Simion și fosta sa soție au divorțat în 2015, după aproape 15 ani de căsnicie. În 2019, Diana a decis că este momentul să-și refacă viața și s-a căsătorit în 2021 cu un afacerist din Timișoara, cu care este și acum. Recent, prezentatorul de la Antena 1 a vorbit despre despărțirea de fosta sa soție.