Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Ingrediente:

  • 250 grame frisca lichida
  • 150 grame crema mascarpone
  • 2 linguri cu varf de zahar pudra
  • coaja rasa de la o jumatate de lamaie
  • zeama stoarsa de la o jumatate de lamaie
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 3 foi de gelatina
  • 2 linguri de apa calda

Mod de preparare:

Incepe prin hidratarea foilor de gelatina, punandu-le intr-un bol cu apa calda timp de 10 minute.

Intr-un alt bol, amesteca frisca lichida cu zaharul pudra, zaharul vanilat, coaja rasa de lamaie, zeama de lamaie si gelatina hidratata si scursa de apa.

Mixeaza la viteza medie timp de 1-2 minute, pana obtii o crema fina si omogena.Adauga crema mascarpone in compozitie si mixeaza putin pentru a o incorpora bine.Pune crema obtinuta la rece, pana la momentul servirii. Poti sa o pui in cupe de inghetata si sa o servesti ca desert alaturi de fructe, sau sa o folosesti pentru a umple torturi si prajituri cu foi.

Asta e tot! Acum esti pregatit sa te bucuri de o delicioasa Crema Albă ca zăpada, facuta cu dragoste!

Pofta buna si spor la gatit!