Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Lista de ingrediente:

ouă – 4 buc;
un vârf de cuțit de sare;
zahăr – 250 g;
făină – 350 g;
praf de copt – 2 linguri;
unt – 70 g;
lapte – 240 g;
vanilina dupa gust.

Cum se prepara:

Începem să batem ouăle cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul in reprize si batem pana obtinem o compozitie densa si pana cand, compozitia se dubleaza.

Cerneți făina și amestecați-o cu praful de copt.

Se toarnă făina în compozitie și se frământă un aluat omogen și gros.

Se amestecă laptele incalzit cu untul și amestecam pana cand acesta din urma se topeste.

Se toarnă laptele cu unt în aluat, si se amesteca cu un tel până se omogenizează.

Tapetam fundul tavii cu hartie de copt si turnam aluatul.

Coacem la 180 de grade aproximativ 20 – 30 de minute. Putem face testul scobitorii.

La final, se presara prajitura cu zahar pudra.

Pofta buna sa aveti!