Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Ingrediente:

  • Piept de pui
  • Fulgi de porumb prăjiți
  • Făină
  • Ou bătut
  • Sare
  • Piper negru
  • Ulei de măsline extra virgin
  • Ketchup
  • Măsline negre cu sâmburi

Cum se prepara:

Începem prin a tăia pieptul de pui în fâșii subțiri. Le asezonăm cu un praf de sare și piper și le trecem pe rând prin puțină făină ușoară.

Într-un castron, bătem un ou și trecem fiecare fâșie de pui prin el, asigurându-ne că este acoperită pe toate părțile.

Punem fulgii de porumb prăjiți într-un sac de plastic sigilat și le zdrobim cât de mult sau cât de puțin dorim. Apoi, trecem fâșiile de pui prin fulgii de porumb astfel încât să se acopere uniform.

Încălzim uleiul de măsline extra virgin într-o tigaie adâncă și lăsăm să se încingă. Adăugăm fâșiile de pui în uleiul fierbinte și le prăjim până devin aurii și crispy pe ambele părți.

După ce sunt gata, scoatem fâșiile de pui crispy și le lăsăm să se scurgă de ulei pe o hârtie de bucătărie sau hârtie absorbantă.

Aceste fâșii de pui crispy sunt delicioase și pot fi servite ca aperitiv sau ca fel principal, alături de garnitură preferată. Le poți savura simplu sau le poți înmuia în sosul tău preferat, cum ar fi ketchup sau chiar sos de usturoi. De asemenea, poți adăuga câteva măsline negre cu sâmburi pentru a le oferi un plus de savoare.

Poftă bună!

Vezi si reteta delicioasa de Piure 

Ingrediente

Pentru un plus de aromă, poți adăuga smântână, sare, nucșoară sau unt.

Dacă vrei să încerci această variantă de piure de cartofi, vei avea nevoie de ingredientele din lista de mai jos:

400 de grame de cartofi albi – ai grijă să nu fie foarte tari (cei roșii nu sunt recomandați)

sare, în funcție de preferințe

două linguri de smântână – opțional, pentru aromă

un vârf de cuțit de nușcoară – opțional, pentru aromă

120 de grame de unt cu conținut mare de grăsime și o lingură de unt pentru fierbere – opțional, pentru aromă

200 de mililitri de lapte cald – opțional, pentru aromă