Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Câteva ingrediente banale, ieftine, pe care, cel mai probabil, le ai și acum în casă, sunt soluția împotriva unei probleme cu care se confruntă foarte mulți români. Află, din rândurile de mai jos, cum se prepară amestecul puternic care te scapă definitiv de furnicile din casă.

Pe măsură ce temperaturile de afară cresc, mulți dintre noi care locuim în case ne confruntăm cu o problemă neplăcută – apariția insectelor nedorite precum țânțari, gândaci și furnici. Deși magazinele sunt pline de produse care promit să rezolve aceste probleme, majoritatea conțin substanțe chimice toxice. Dar există și soluții naturale, la fel de eficiente.

„Substanțele chimice pot polua apele subterane și pot afecta fluturii, albinele și alte insecte importante, atunci când sunt folosite pentru a scăpa de furnici. Este mai bine să încercați aceste remedii naturale pentru a scăpa de furnici în casă și în curte. Acestea sunt mai puțin dăunătoare pentru mediu, pentru dumneavoastră, pentru familia dumneavoastră și pentru animalele de companie”, recomandă Ahmed Mezil, expert în curățenie de la Hella Maid.

Pentru a prepara acest amestec puternic și eficient împotriva furnicilor, ai nevoie doar de câteva ingrediente banale și ieftine, pe care cel mai probabil le ai deja în casă.

Un truc foarte eficient dezvăluit de Ahmed Mezil constă în utilizarea unui amestec format din părți egale de zahăr și bicarbonat de sodiu sau pudră pentru copii.

Zahărul va atrage furnicile, în timp ce bicarbonatul de sodiu și pudra pentru copii vor absorbi rapid umiditatea din corpul acestora și îi vor deshidrata, provocându-le moartea.

„Atât bicarbonatul de sodiu, cât și pudra pentru copii sufocă furnicile prin blocarea porilor de respirație din exoscheletul acestora. Bicarbonatul de sodiu va provoca o reacție chimică internă. Furnicile vor fi atrase de zahăr, din care se vor hrăni, dar vor duce și amestecul în mușuroi. Astfel, și alte furnici îl vor consuma. Acestea vor mânca zahărul și bicarbonatul de sodiu și vor muri”, explică Ahmed Mezil.

Așadar, dacă vrei să scapi definitiv de furnici, încearcă acest amestec simplu și eficient. Te vei bucura de un mediu mai curat și sigur pentru tine, familia ta și animalele de companie.

Sursa: Playtech Știri