Bun venit sau bun revenit pe Indemanulia.ro, site-ul care încearcă în fiecare zi să vă ajute cu cât mai multe informații.
Dacă acestea vă sunt de folos, nu uitați să le împărtășiți și în grupurile din care faceți parte! Vă mulțumim!

Îți mai amintești de Ana Munteanu, câștigătoarea Vocea României 2017? Iată cum arată acum și cu ce se ocupă la cei 22 de ani: „Viața mea s-a schimbat”

Ana Munteanu avea doar 16 ani când a câștigat Vocea României 2017 și premiul de 100.000 de euro. Era în echipa lui Smiley, care a fost fascinat de vocea uluitoare a tinerei din Republica Moldova.

Acum Ana Munteanu are 22 de ani și spune că viața ei s-a schimbat după experiența din Vocea României. Iată cum arată acum și ce face în prezent!

Ana Munteanu a câștigat marele trofeu Vocea României 2017 și premiul în valoare de 100.000 de euro. Ea a făcut parte din echipa lui Smiley. La 6 ani de la câștigarea trofeului, Ana are aceeași pasiune pentru muzică, dar preferă să se mențină discretă în lumea showbiz-ului, evitând prea multă expunere.

După participarea la Vocea României, Ana Munteanu a înregistrat piesele „Unde te duci?” și „Chocolat”, dar apoi s-a concentrat mai mult pe studii. Ea a jucat în musicalul „Mama Mia”, alături de Loredana Groza, Horia Brenciu și Cornel Ilie, interpretând personajul Sophie, fiica Donei.

De asemenea, Ana Munteanu preferă să cânte în cercuri restrânse și s-a alăturat comunității AVA, care se descrie astfel: „Suntem o echipă tânără, care îl iubim pe Domnul Isus din toată inima. Domnul Isus este mesajul nostru pentru toți oamenii.”

Biserica AVA a luat ființă în timpul pandemiei și acum cred că este momentul potrivit să iasă în public. AVA înseamnă „TATĂ”, iar viziunea și pasiunea lor este să cunoască și să îmbrățișeze. „Inima de TATĂ” a lui Dumnezeu, notează Pro TV.

Acum, la vârsta de 22 de ani, Ana studiază pianul și se pregătește intens pentru un examen important. Ea a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care interpretează o melodie la acest instrument.

În etapa audițiilor pe nevăzute a Vocea României 2017, Smiley a fost fascinat de calitățile vocale ale Anei. Pe parcursul show-ului, antrenorul și tânăra din Republica Moldova au colaborat foarte bine.

În seara finalei Vocea României 2017, Ana a cântat trei melodii: „La boheme” – singură, „De unde vii la ora asta” – împreună cu Smiley și, în final, „The prayer” – împreună cu Marcel Pavel.

Ana Munteanu a mărturisit că viața i s-a schimbat încă de la întoarcerea lui Smiley în timpul audițiilor.

„Nu, nu mi-am imaginat niciodată că o să ajung aici. Era doar un vis din acelea care păreau foarte greu de atins. Nu puteam să-mi închipui că totul se va întâmpla atât de repede. Îmi doream foarte mult să vin în România și să particip la Vocea României, dar nu mă așteptam să se întâmple atât de curând. Dar, în cele din urmă, am participat și cred că așa trebuia să fie. Viața mea s-a schimbat deja. De când Smiley s-a întors la audiții, viața mea s-a schimbat foarte mult. Și sper să continue să se schimbe în bine și de acum înainte…”, a spus Ana Munteanu într-un interviu pentru VIVA!.

Ana Munteanu și Smiley au petrecut multe momente la repetiții și filmări și au creat amintiri de neprețuit. Pentru ea, Smiley va rămâne mereu o amintire dragă.

Pentru a afla mai multe despre Ana Munteanu și activitățile ei actuale, rămâneți conectați!