Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.


Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Familia Regală Britanică trece printr-una dintre cele mai dificile perioade, după ce Prințul Charles și Kate Middleton au fost diagnosticați cu cancer.

Astfel, Prințul William se vede nevoit să își lase soția acasă și să își reia îndatoririle regale. Presa internațională oferă detalii despre ce urmează pentru cuplul regal în aceste momente delicate.

Prințul William se întoarce la îndatoririle regale

După ce a petrecut timp alături de Kate Middleton în timpul operației și tratamentului acesteia, Prințul William se vede acum nevoit să revină la viața publică. Cu toate că și-ar fi dorit să o susțină pe soția sa în continuare, îndatoririle regale îl obligă să își reia activitățile și aparițiile publice.

Editorialista Daniela Elser subliniază faptul că Prințul William va trebui să facă față rutinei sale de om de stat singur, fără susținerea și prezența reconfortantă a soției sale. Deși în cei 13 ani de la căsătoria lor, Kate Middleton a fost mereu alături de el și l-a susținut în creșterea rolului său public, acum situația este cu totul diferită.

Kate Middleton și Prințul William în fața unei noi realități

Anul acesta va fi unul diferit pentru Prințul William și Kate Middleton. Datorită diagnosticului de cancer al soției sale, Prințul va trebui să se descurce singur în activitățile regale, în timp ce Kate va rămâne acasă pentru a-și continua tratamentul și recuperarea.

Cu toate că William va fi prezent și activ în evenimentele regale, va simți lipsa sprijinului și prezenței soției sale. Situația este similară și pentru Regele Charles, care a fost diagnosticat la rândul său cu cancer, iar Regina Camilla l-a înlocuit la evenimentele importante. Cu toate acestea, familia regală face față cu demnitate provocărilor și încearcă să se adapteze noului context în care se află.

Noi informații au ieșit la lumină despre lupta Prințesei de Wales cu boala necruțătoare descoperită de medici, după operația pe care a suferit-o la începutul anului. Un specialist a explicat ce se întâmplă cu Kate Middleton în aceste momente și cât de mult s-a schimbat viața ei după ce a început tratamentul dur pentru cancer. Familia Regală a Marii Britanii trece printr-o perioadă extrem de dificilă.

Prințesa de Wales se concentrează pe tratament și recuperare, alegând să stea departe de ochii străinilor. Și-a anulat aparițiile publice, precizând că își va relua îndatoririle regale când sănătatea îi va permite.

Un medic a explicat ce se întâmplă cu Kate Middleton în timpul tratamentului

Tratamentul pe care îl urmează i-a schimbat însă mult viața. Un medic a explicat că, în această perioadă, Kate Middleton este nevoită să renunțe la multe dintre obiceiurile sale. În perioada tratamentului pentru cancer, Kate va trebuie să lupte nu numai cu boala, dar și cu efectele pe care le va avea chimiterapia asupra organismului său.

Odată cu începerea chimioterapiei, dieta Prințesei de Wales a fost schimbată complet. Ea va avea de suportat efectele secundare greu de suportat ale chimioterapiei, precum stare generală de slăbiciune, stări de vomă și chiar căderea părului.

“Chimioterapia preventivă, cunoscută și sub denumirea de chimioterapie adjuvantă, se administrează după o intervenție chirurgicală de îndepărtare a cancerului și atunci când scanările nu arată nicio dovadă de răspândire a cancerului în altă parte. Scopul său este de a eradica orice celule canceroase rămase care pot migra în sânge sau care s-au răspândit spre alte organe, cum ar fi măduva osoasă, ficat sau plămâni.

Având în vedere că acest tratament vizează celulele ascunse, adesea provoacă daune colaterale, ducând la efecte secundare precum căderea părului, un număr scăzut de celule albe, imunitatea redusă la infecții și inflamație intestinală”, a dezvăluit profesorul Ramia Mokbel pentru HELLO!