Pe 22 martie, oamenii din lumea întreagă au primit o veste șocantă. Kate Middleton suferă de cancer. În acest moment, Prințesa de Wales face chimioterapie. Cumplitul anunț a fost făcut chiar de viitoarea regină a Angliei, în cadrul unui video postat pe rețelele sociale.

Cum era și de așteptat, reacțiile utilizatorilor au fost impresionante. Atât oameni obișnuiți, cât și celebrități internaționale și-au arătat compasiunea și susținerea pentru Kate Middleton. Deși nu a dezvăluit ce formă de cancer are, un medic a oferit câteva detalii în acest sens.

Kate Middleton a mărturisit că are cancer. Primele detalii despre boala Prințesei de Wales

Soția Prințului William a anunțat că are cancer, însă nu a oferit și detalii despre tipul bolii. Cu toate acestea, un medic specialist în acest domeniu a declarat pentru TMZ că are idee despre ce tip de cancer este vorba. Care este părerea expertului, puteți afla citind rândurile care urmează.

Dr. George Crawford este un medic chirurg specializat în operațiile de colon, cele batriatrice, dar și în intervențiile mai puțin invazive. În opinia specialistului, Kate ar putea suferi de cancer uterin sau de ovare.

”Pentru că e femeie și are peste 40 de ani. Asta este cea mai bună explicație”, a spus Crawford, conform sursei citate.

Prințul William a împărtășit o altă actualizare despre soția sa, Kate Middleton, la Spitalul Comunitar St. Mary din Insulele Scilly vineri.

Viitorul rege, în vârstă de 41 de ani, părea optimist la eveniment în timp ce saluta trecătorii. Insulele Scilly sunt cunoscute ca fiind o destinație preferată pentru Prințul și Prințesa de Wales și cei trei copii ai lor – Prințul George, în vârstă de 10 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de 9 ani, și Prințul Louis, în vârstă de 6 ani.

„Pot să întreb cum se simte Prințesa Kate?” a întrebat administratorul spitalului, Tracy Smith, într-un videoclip via Sky News.

„Ea se simte bine, mulțumesc,” a răspuns el.

„Minunat, iar copiii?” a continuat Smith.

William a adăugat: „Copiii sunt foarte geloși că sunt aici și că ei nu sunt aici și ei.”

Când a fost întrebat dacă îi va „aduce mai târziu în acest an” în locația de vineri, regalul a remarcat că ar putea petrece timp acolo în privat în viitor.

Middleton, în vârstă de 42 de ani, pe de altă parte, a rămas departe de lumina reflectoarelor de când a anunțat diagnosticul său de cancer în martie.

Postul a dezvăluit că Walesii „au îndulcit” problemele sale de sănătate atunci când le-au comunicat celui mai mic copil al lor, Louis, dar au avut o conversație mai „dificilă” cu George și Charlotte.

Amaia Arrieta, confidenta apropiată a cuplului, a spus recent că cei doi trec „prin iad”.

„Sunt întristată în acest moment … Sper să se întoarcă. Este cu adevărat personal,” a spus Arrieta pentru Telegraph.

Speculațiile privind locul unde se află Middleton au fost răspândite în urma intervenției chirurgicale abdominale pre-planificată a acesteia în ianuarie, până când și-a făcut anunțul despre sănătate. La momentul respectiv, Prințul William era „supărat și furios” din cauza situației, conform unui fost angajat.

„William este hotărât, uneori încăpățânat. Acest lucru, și accentul său pe viața de familie, îi va oferi sprijinul și forța necesare pentru a trece prin aceasta,” a spus Valentine Low recent pentru People.

Pe măsură ce William și tatăl său, Regele Charles al III-lea, și-au reluat îndatoririle regale – iar monarhul, în vârstă de 75 de ani, luptă cu propriul său cancer – Prințul Harry, îndepărtat, a fost în Marea Britanie pentru scurt timp în această săptămână cu ocazia celei de-a zecea aniversări a Jocurilor Invictus. Harry, în vârstă de 39 de ani, nu a văzut pe nimeni din Familia Regală și s-a reunit și a călătorit în Nigeria cu soția sa, Meghan Markle.