Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Costel Busuioc este unul dintre puțini artiști care au reușit să se remarce la nivel internațional. În anul 2008, îndrăgitul cântăreț uimea Spania cu vocea sa.

Talentul său i-a adus marele premiu, în valoare de 100.000 de euro, precum și un contract cu o casă importantă de discuri. Însă, brusc, arstistul, cunoscut drept  „Pavarotti din Carpați” a luat decizia de a părăsi lumina reflectoarelor.

Ce s-a ales de Costel Busuioc și cum arată Pavarotti din Carpați, cel care a frânt inimile românilor, la 49 de ani?

Cum arată „Pavarotti din Carpați”?

Succesul său din Spania i-a adus cântărețului prolecla de „Pavarotti din Carpați”. După ce a câștigat concursul „Hijos de Babel” din Spania, Costel Busuioc a încercat să devină un artist înternațional. Însă, după câteva încercări, cântărețul s-a dat bătut și a revenit în România.

Anii și-au spus cuvântul. Astfel că, la vârsta de 48 de ani, Costel Busuioc s-a schimbat total. Pe lângă kilogramele în plus, artistul are și o barbă generoasă. Timpul său și-l dedică fetelor sale, Sara, care a împlinit recent 18 ani și Maria, care participat la X Factor.

Chiar dacă a ieșit de sub lumina reflectoarelor, artistul nu a renunțat complet la muzică. Din când în când, Costel Busuioc mai cântă la diverse evenimente inclusiv în biserică.

Ce a făcut Costel Busuioc cu banii câștigați în Spania?

Foarte mulți români s-au întrebat la vreme aceea ce a făcut Costel Busuioc cu banii câștigați la renumitul concurs. Ei bine, artistul și-a cumpărat un teren lângă Arad, cu scopul revânzării pentru un preț mai mare și o mașină.

O bună parte din bani s-au dus și pe cursuri de muzică, dar și pe stiliști, pe care i-a angajat ca să se ocupe de imaginea lui. La momentul actual, Costel Busuioc este tenor, dar fără studii de specialitate. După ce a câștigat competiția, a încercat să-și facă o carieră în operă.

Cântărețul care avea să le frângă inima românilor s-a născut la data de 21 octombrie 1974, la Tomești. În 1998, Costel Busuioc a ales să-și unească destinul alături de Daniela, cu care are împreună  patru copii: Tabita, Rebecca, Daniel și Sara.