Fratele regretatei artiste Mădălina Manole a transmis un mesaj profund și emoționant cu ocazia aniversării de 15 ani a fiului Mădălinei.

Mesajul său a evidențiat legătura specială pe care artista o avea cu fiul ei și a exprimat dorințele și speranțele pentru viitorul acestuia.

În mesajul său, fratele Mădălinei și-a cerut scuze pentru insistența cu care a abordat subiectul zilei de naștere a nepotului său. El a exprimat dorința de a-l aduce pe acesta în locurile unde el și Mădălina au petrecut copilăria, rememorând amintiri prețioase și locuri speciale.

Fratele a subliniat că artista ar fi dorit cu siguranță să-i arate fiului ei aceleași locuri unde și-a trăit copilăria și a construit primele sale vise.

Mesajul a amintit de pasiunea imensă pe care Mădălina o avea pentru muzică și cum ar fi dorit să-i transmită această pasiune și fiului său.

Fratele a menționat că, dacă Mădălina ar fi fost încă în viață, l-ar fi luat pe fiul ei pe scenă, așa cum obișnuia să facă cu nepotul său, Mihăiță, arătându-i magia și frumusețea lumii muzicale.

În cadrul mesajului, fratele a menționat și visul Mădălinei de a deschide o școală de muzică pentru copii talentați. Aceasta informație a fost primită de la un medium cu care a avut o discuție, adăugând o notă de spiritualitate și destin în planurile artistei. Fratele a precizat că acest vis al Mădălinei ar fi fost cu siguranță o moștenire minunată pentru tinerii pasionați de muzică.

Mesajul s-a încheiat cu urări sincere de sănătate și succes pentru nepotul său, care a ajuns la vârsta de 15 ani. Fratele i-a dorit să-și urmeze visele și să realizeze tot ceea ce își propune în viață, asigurându-l de sprijinul său necondiționat. El a subliniat importanța de a fi fidel propriei persoane și de a urma calea pe care o simte corectă pentru el.

Acest mesaj emoționant a reușit să aducă un omagiu atât Mădălinei Manole, cât și fiului ei, subliniind legătura indestructibilă dintre mamă și copil, precum și importanța familiei și a moștenirii lăsate de o persoană dragă. Astfel, fratele artistei a reușit să transmită nu doar un mesaj de dragoste și susținere, ci și un îndemn la păstrarea amintirilor frumoase și la onorarea viselor celor care nu mai sunt printre noi.