Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Aceasta reteta simpla este perfecta pentru a te rasfata sau pentru a o imparti cu cei dragi. Textura sa pufoasa si gustul delicat te vor cuceri cu siguranta!

Ingrediente:

  • 105g faina alba

  • 80ml ulei vegetal

  • 120ml lapte integral

  • 100g zahar fin

  • 6 oua (marimea L)

Mod de preparare:

Incalzeste cuptorul la 165 °C.

Cerni faina alba intr-un castron.

Separati albusurile de galbenusuri si puneti-le intr-un bol separat.

In bol, adauga uleiul vegetal si laptele integral.

Asigura-te ca amestecul este inca cald si adauga-l peste faina alba cernuta. Amesteca pana obtii o textura densa.

Adauga galbenusurile, cate unul pe rand, amestecand bine dupa fiecare adaugare.

Mixeaza albusurile de ou cu viteza mica pana devin spumoase. Adauga zaharul fin treptat, in 3 transe, mixand la viteza medie. Mixeaza pana obtii varfuri moi.

Adauga o mica portie din albusurile de ou in amestecul de galbenusuri. Amesteca usor cu un tel. Transfera acest amestec galben in portia mare de albusuri de ou. Amesteca usor pana obtii o compozitie omogena.

Toarna compozitia intr-o forma de 21 x 21 x 7cm, tapetata cu hartie de copt.

Coace in cuptorul preincalzit la 165°C timp de 70-75 minute.

Pofta Buna!

 

SOUFFLE CASTELLA CAKE - lasepareu.ro