Un accident grav, soldat cu cinci decese, a avut loc luni, 1 iulie, în județul Suceava. Ancuța și Costel, împreună cu copiii lor, se întorceau dintr-o vacanță la mare.

Ancuța, Costel și copiii lor se numără printre cele cinci victime ale accidentului din Suceava. O altă persoană decedată este din Buzău.

O tragedie rutieră de proporții a avut loc luni dimineață pe o șosea din județul Suceava. Cinci vieți s-au pierdut într-o clipită, în localitatea Cumpărătura, după ce un TIR cu numere de Ucraina a avut o explozie de cauciuc.

Presa locală a dezvăluit între timp identitatea victimelor acestui accident. O familie din Volovăț, formată din părinți și doi copii, a murit aproape de casă.

Costel și Ancuța Lăzărescu, împreună cu cei doi copii, se întorceau din vacanța petrecută pe litoralul românesc. La un moment dat, au avut ghinion.

Pe drumul spre casă, mașina lor, un VW Touran, s-a defectat. Fără alte opțiuni, familia a cerut ajutorul unui bărbat din Buzău să îi ducă acasă.

Acesta a răspuns imediat și i-a ajutat. Cei patru membri ai familiei au urcat în mașina de teren a bărbatului, în timp ce VW-ul lor avariat a fost pus pe o platformă.

Cu doar 50 km rămași până acasă, în zona Cumpărătura, viața familiei Lăzărescu și a bărbatului din Buzău a fost curmată brusc.

Conform Monitorului de Botoșani, un TIR înmatriculat în Ucraina a avut o explozie la un pneu. Vehiculul de mare tonaj s-a răsturnat și a lovit mașina de teren care tracta platforma.

Niciuna dintre cele cinci persoane nu a supraviețuit. Costel, Ancuța, copiii lor și bărbatul din Buzău au fost striviți.

Conform informațiilor din presa locală, Ancuța era angajată la o farmacie veterinară din Volovăț, iar soțul ei lucra la o stație radio din Rădăuți. Echipajele de la pompe funebre au preluat cele cinci trupuri. Poliția a inițiat o anchetă pentru a descoperi toate detaliile legate de această tragedie.