Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

În 1997, Tarkan a debutat pe scena muzicală cu piesa „Şımarık” (Kiss Kiss), care a cucerit topurile europene.

Artistul turc, plin de carismă, și-a câștigat atunci milioane de fani în întreaga lume, dar popularitatea sa internațională a scăzut ulterior. Cu toate acestea, în Turcia, Tarkan rămâne unul dintre cei mai iubiți artiști.

La momentul lansării piesei care l-a consacrat, Tarkan avea 25 de ani și atrăgea atenția cu aspectul său de fotomodel. Puține s-au schimbat de atunci: acum, la 51 de ani, cântărețul turc arată la fel de bine.

Tarkan menține legătura cu fanii săi prin intermediul paginii sale de Instagram, unde are 6,4 milioane de urmăritori.

De 1 mai, în „Ziua Muncii”, Tarkan a făcut o postare pe Instagram în care și-a împărtășit povestea umilă a originilor sale.

“Sunt eu sunt un copil din clasa muncitoare. (Apropo, nu cred în astfel de lucruri. Cu toții suntem pasageri în aceeași navă, nimeni nu este superior în ochii mei, în inima mea). Provin dintr-o familie de muncitori care a plecat în Germania pentru a lucra la sfârșitul anilor ‘60.

Am crescut într-o familie numeroasa care a încercat să supraviețuiasca în circumstanțe dificile și am învățat de la o vârstă fragedă că un viitor mai bun este posibil doar cu muncă și efort. Am muncit din greu pentru a ajunge unde sunt astăzi.

Nu am uitat niciodată de unde am venit și nu voi face. Întotdeauna am fost sincer cu mine, de aceea. Întotdeauna am învățat să fiu fericit cu lucrurile mărunte. Mai presus de orice, fii un om bun. Mi-am dorit să vă împărtășesc aceste sentimente în această zi specială :)”, a scris Tarkan pe Instagram.

 Vezi cum arată acum superstarul Tarkan. Femeile sunt în delir, deși are deja 51 de ani

Înainte de apariția rețelelor sociale, viața personală a lui Tarkan era învăluită în mister. Chiar și acum, artistul nu dezvăluie prea multe, dar uneori postează imagini alături de soția sa sau fiica lor. Deși au existat multe speculații cu privire la orientarea sa sexuală, Tarkan s-a căsătorit în 2016 cu Pinar Dilek, mama copilului său.