Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Tavi Clonda a luat o decizie radicală în ceea ce priveşte viaţa sa personală. Artistul a vorbit în cadrul unui interviu recent despre viitorul său şi al familiei sale. Iată ce a povestit.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai urmărite și apreciate cupluri din showbiz.

Cei doi obişnuiesc să îi ţină pe fanii lor la curent cu detalii din viaţa lor, iar recent artistul a făcut o declaraţie care i-a luat prin surprindere pe cei care-l urmăresc.

Cântăreţul a explicat faptul că celebritatea şi succesul de care se bucură a venit la pachet şi cu câteva dezavantaje. Mai exact, soţul Gabrielei Cristea se confruntă cu multe comentarii negative din partea oamenilor care îi accesează platformele de socializare, motiv pentru care a luat o decizie radicală.

„Față de copii, noi doi nu ne contrazicem, nu ne certăm, pentru că copilul nu o să mai știe, dacă avem alte păreri, deși noi doi avem cam aceleași idei, vorbim în particular, nu față de copil, pentru că așa el îl ia aliat pe celălalt, pe tine te discreditează.

Chiar acum două săptămâni am avut un video, eu sunt un tip care dacă tu mă înjuri, eu nu te înjur înapoi, însă acum două săptămâni am făcut cam un milion de vizualizări pe Facebook, în care am spus „Gata, până aici, nu mai permit să vă luați de copii, de Gabriela”.

Am primit și comentarii negative, că nu-mi place să accept adevărul, îmi poți spune orice, să ne ajutăm unii pe ceilalți, fără fake-uri, nu fac reclamă degeaba. Asta înseamnă adevărata influencereală, nu când ai contract.”, a declarat Tavi Clonda, în cadrul podcastului Celebru si Parinte cu Marius Gheorghiu.

Tavi Clonda a luat o decizie radicală: „Am pus stop acum două săptămâni”

Așadar, artistul nu mai este dispus să asculte gurile rele, motiv pentru care a decis să-i blocheze pe toți cei care au de spus cuvinte urâte la adresa familiei sale.

„Cu cât mai sus ajungi, cu atât ai mai mulți urmăritori, dar și oameni care te blamează. Cel mai mult la anumiți hateri este că îi influențează și pe alții. Se iau unii după alții și la un moment dat trebuie să pui stop și am pus acum două săptămâni. Dar ne-am asumat acest lucru și sperăm că toate acestea sunt cu scop bun.”, a mai spus el.